Verloskundigen Veenendaal

 

Sinds 1981 begeleiden wij, van de Verloskundigen Veenendaal,  zwangeren en hun partners in Veenendaal e.o. (Overberg, de Klomp, Ederveen, Renswoude, Elst, Amerongen, Achterberg en randgebieden rondom Veenendaal; o.a. Ede, Bennekom en Rhenen). Jarenlange ervaring en expertise maakt dat onze verloskundige zorg voldoet aan de eisen van nu. In deze praktijk wordt er gewerkt in twee groepen, waardoor goede kwaliteit en continuïteit van zorg samengaan met persoonlijke aandacht.
Voor jou betekent dit dat je persoonlijk begeleid wordt in een kleinschalig team van vier verloskundigen. Terwijl op de achtergrond acht verloskundigen en 2 assistentes hun persoonlijke ervaring, kennis en vakmanschap inzetten om onze zorg passend te houden bij de nieuwste verloskundige eisen en inzichten.Je wordt in principe alleen door de verloskundigen van je eigen groep begeleid. Alle verloskundigen werken volgens dezelfde afspraken en protocollen dus in het uitzonderlijke geval dat een collega van het andere team bijspringt kan je van haar dezelfde zorg verwachten die je van je e
igen verloskundigen gewend bent.

 


Contact gegevens

0318 523911

naar website

 

GROW-methode

Als praktijk doen we mee met de GROW-methode. Dit is een nieuwe methode om groeivertraagde kinderen tijdig op te sporen, liefst zo vroeg mogelijk in de zwangerschap. Dit met het doel om kinderen zo gezond mogelijk geboren te laten worden. Deze methode neemt in de beoordeling van de groei van een kindje mee wat de lengte en het gewicht zijn van de zwangere en houdt daarnaast rekening met haar ethniciteit en gewichten van eventueel eerder geboren kinderen.