Huisartsenpraktijk Middelwijck

 

Huisartsenpraktijk Middelwijck bestaat sinds 2002. In 2005 werd het pand aan het Verlaat betrokken. Momenteel bestaat de praktijk uit 3 assistentes, 4 praktijkondersteuners en de huisarts Van Wijngaarden en huisarts Prinsen, soms aangevuld met een waarnemer of een huisarts in opleiding. De praktijk voert in samenwerking met de andere disciplines van het gezondheidscentrum een verkennend onderzoek uit naar 'psychosomatische zorg' en werkt in het kader van kwaliteitscontrole in de huisartsenzorg aan de zorgverbeteringen binnen astma/COPD-zorg, hart- en vaatpreventie en herhaalreceptuur.

 


Contact gegevens

0318 551139
naar website

 

Nieuwtjes uit de praktijk:

De accreditatie van de praktijk is per 28 juni 2017 met een jaar verlengd.

In de praktijk van dokter Van Wijngaarden vindt een artsenwissel plaats.

In de loop van de maand maart is dokter Westeneng naar het buitenland vertrokken. Hij wordt opgevolgd door dokter J. van Rhenen. Dokter Van Rhenen is op maandag en donderdag aanwezig zijn. Dokter Van Wijngaarden is er dan op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dokter Harting heeft per 01 juli 2017 zijn werkzaamheden als vaste invaller beëindigd. Per 01 september 2017 is dokter A. van de Woestijne als vaste invaller begonnen.